Kawan2 google saya!

dear VVVIP

Wednesday, 8 January 2014

Hari2 yang memenatkan ku


Assalamualaikum..huhu..nampak x?setiap hari...hari yg sama tapi waktu kerja berlainan....hurmm mcm ni la rutin hidup Jh sebagai seorang pelajar.Susah woo..ehh btw semua apa khabar? dah makan ke?... huhu...Untuk sem ni adalah semester last Jh.So macam kena struggle la lebih untuk final dan jugak untuk LJM nanti. *Mata bulat2 mulut ternganga macam bentuk 'o' sambil tangan cover mulut* macam tak caya aku dah nak habis belajar.Punya lah tak nak masuk belajar dekat sini tuptup sekarang dah nak habis belajar.Jh ingat lagi sebab tak suka punya pasal Jh buat teruk dalam exam.Hurmm teruk kan Jh...tapi sekarang ase cam seronoklah sebab dah nak Qualified kan.hurm tu la..hopefully Jh dengan kawan2 Jh akan lulus exam dan LJM nanti Aaamiiinnn....

Nak tau tak..Jh kena belaja banyak subjek...antaranya >>

a) Medical 2,3,4,5
b) surgical 2,3,4,5
c) obstetrik
d) Gynae
e) Behavioural science
f) Pharmaco
g) Soalan LJM.

nampak x betapa toughnye subjek yg Jh kena study tu...haishhh....tu jelah yg Jh ingin kongsikan.Nanti kalau ada cerita apa2 lagi Jh kongsi dgn engkorang yer... byeee^^

2 comments:

  1. study elok2 adikku JH..seksa akak dah habis, huhu..tapi life after study,lebih mencabar..n kadang2 wish if i could go back to student life;-) gd luck JH!

    ReplyDelete
  2. huhuhu terima kasih akku haida...huhu..tanks sbb memberi sokongan...in shaa allah...hehe ye gud luck utk akk yg manis jugak!!

    ReplyDelete